Sjaak Polak coacht langs de lijn in het zo goed als lege stadion van ADO Den Haag. Voor de speelsters van zijn team is het een hele opgave om na de trainingen en wedstrijden op tijd thuis te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Polak coacht langs de lijn in het zo goed als lege stadion van ADO Den Haag. Voor de speelsters van zijn team is het een hele opgave om na de trainingen en wedstrijden op tijd thuis te komen. © BSR Agency

Het is een race tegen de (avond)klok voor ADO Vrouwen, dus vragen ze trainer Sjaak Polak op te schieten

Een race tegen de klok, dat is het voor sommige speelsters van ADO Den Haag Vrouwen geworden. Het lukt hen soms maar net om voor het ingaan van de avondklok thuis te zijn. Een uitlopende training of een vertraging in het openbaar vervoer en ze zijn niet om 21.00 uur binnen. ,,Ik kijk veel vaker op mijn horloge dan vroeger.”

  1. Zenuwen nekken Oliveo-spits die al 51 (!) keer scoorde: ‘Moest voor de wedstrijd wel vijf keer kakken’
    PREMIUM

    Zenuwen nekken Oli­veo-spits die al 51 (!) keer scoorde: ‘Moest voor de wedstrijd wel vijf keer kakken’

    Groot feest was het op een zonnig sportpark de Groene Wijdte, nadat Oliveo de wedstrijd van het jaar tegen directe concurrent RVC Celeritas won: 3-0. De Pijnackernaren worden kampioen van de vierde klasse E, zoveel lijkt wel zeker. Voor een deel is dat te danken aan Tim van Rheenen, de 36-jarige spits die er dit seizoen al 51 (!) maakte en hoopt doelman Peter Paul de Rotte 150 euro af te troggelen door er nóg zes te maken. ,,Ik wil hem wel wat geld aftroggelen.”

Den Haag