Die Haghe-aanvaller Roy van der Ven zet een tackle in op Sergi Roeleveld van VELO.
Volledig scherm
PREMIUM
Die Haghe-aanvaller Roy van der Ven zet een tackle in op Sergi Roeleveld van VELO. © Angelo Blankespoor

Het PEC Zwolle-scenario dreigt voor eersteklasser Die Haghe: ‘We willen wel, maar we kunnen niet meer’

Voor eersteklasser Die Haghe wordt het een helse klus om de nacompetitie om degradatie nog te ontlopen. De Hagenaars staan met nog drie wedstrijden te spelen dertiende op vier punten achterstand van de ‘veilige’ elfde plek. En trainer Wim de Jong vreest zelfs nog voor het PEC Zwolle-scenario, waarbij Die Haghe nog kan afzakken naar de ‘fatale’ veertiende plek met directe degradatie als gevolg. ,,Ik mis simpelweg te veel spelers.” 

 1. Vechtpartij en racistische leuzen verpesten slotduel SV Nootdorp: ‘Kreeg opeens een klap in mijn nek’
  PREMIUM

  Vechtpar­tij en racisti­sche leuzen verpesten slotduel SV Nootdorp: ‘Kreeg opeens een klap in mijn nek’

  Dat SV Nootdorp na de verloren finale tegen SDV Barneveld (1-0) niet naar de hoofdklasse is gepromoveerd, daar konden de spelers en bestuursleden van de club nog wel mee leven. Maar het respectloze gedrag van de Barneveldse aanhang, waardoor het duel tussentijds al werd gestaakt en het na afloop flink uit de hand liep, zorgde voor boosheid en onbegrip. ,,Ik kreeg uit het niets een klap in mijn nek van een idioot van Barneveld.”
 2. RVC Celeritas wint zonder keeper en Quick Steps door na penalty’s: lees alles over de nacompetitie
  Voetbal totaal

  RVC Celeritas wint zonder keeper en Quick Steps door na penalty’s: lees alles over de nacompeti­tie

  Een behoorlijk aantal regioclubs kwamen dinsdagavond in actie in de nacompetitie om promotie en degradatie. BSC’68 heeft de finale gehaald, maar moest op de terugweg langs het ziekenhuis. RVC Celeritas won in de verlenging met tien man én zonder keeper van ’s-Gravendeel en Quick Steps ging tot het gaatje, maar leeft nog. Wat gebeurde er nog meer op de velden in Den Haag en omstreken? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Den Haag