Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © ANP

Is 'Bolt' de partij waarop ADO Den Haag zit te wachten?

BlessuretijdBestuurlijke chaos, financiële crisis... ADO Den Haag dreigt failliet te gaan. Clubwatcher Marijn Abbenhuijs vertelt in de rubriek ‘Blessuretijd’ dagelijks over de zoektocht naar een oplossing voor de noodlijdende voetbalclub.

 1. Verenigingen zitten nog met veel vragen: ‘Een lange winterstop kan de cohesie binnen de clubs breken’
  PREMIUM

  Verenigin­gen zitten nog met veel vragen: ‘Een lange winterstop kan de cohesie binnen de clubs breken’

  De coronapersconferentie van afgelopen vrijdag zorgt voor veel vragen binnen de sportwereld. vanaf 17.00 uur moeten de sportcomplexen gesloten blijven, dus geen trainingen of wedstrijden in de avonduren. Worden de competities als gevolg hiervan dan stil gelegd? Veel verenigingen zitten nog met veel onduidelijkheden. ,,Het is niet voor het eerst dat duidelijke communicatie zo lang op zich laat wachten.”
 2. Scheveningen kan dankzij De Niet eindelijk weer eens juichen: lees hier de verslagen van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Schevenin­gen kan dankzij De Niet eindelijk weer eens juichen: lees hier de verslagen van het amateur­voet­bal

  In de derde divisie naderen Quick en Westlandia in rap tempo de laatste plaats. SVV Scheveningen daarentegen kon het degradatiespook voorlopig van sportpark Houtrust verdrijven dankzij een zege op IJsselmeervogels (2-1). En Laakkwartier zorgde voor een daverende bekerstunt. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Den Haag