Ilay Elmkies  precies een jaar geleden tijdens FC Utrecht-ADO in duel met Bart Ramselaar. De voormalig ADO-huurling schraapt nu minuten bij elkaar bij Admira, de nummer 10 van Oostenrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ilay Elmkies precies een jaar geleden tijdens FC Utrecht-ADO in duel met Bart Ramselaar. De voormalig ADO-huurling schraapt nu minuten bij elkaar bij Admira, de nummer 10 van Oostenrijk. © Pro Shots / Thomas Bakker

Is dit ADO beter dan team dat degradeerde? ‘Nu spreekt iedereen Nederlands’

FC Utrecht-ADO Den Haag in een lege Galgenwaard. Het was 6 december exact een jaar geleden een affiche in de eredivisie. Maandagavond speelt ADO in datzelfde lege stadion in de Keuken Kampioen Disivie tegen Jong FC Utrecht. Volgens middenvelder Samy Bourard en trainer Ruud Brood met een beter team dan vorig jaar. ,,Nu spreekt iedereen Nederlands en doen we het echt samen.”

  1. Oranje-keeper Ravensbergen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’
    PREMIUM
    EK

    Oran­je-kee­per Ravensber­gen klimt uit diep dal en is fit voor het EK: ‘Kreeg mijn voet niet eens meer omhoog’

    Bart Ravensbergen (28) is na een zware rugblessure en een intensief revalidatietraject op tijd fit om het doel van Oranje op het EK Handbal te verdedigen. Vanaf donderdag wil de Voorschotenaar in Hongarije met zijn reddingen weer belangrijk zijn voor zijn land, al werd het herstel na zijn hernia een race tegen de klok. ,,Ik was bang dat mijn handbalcarrière definitief voorbij was.”

Den Haag