Tom Plezier neemt het met RKAVV op tegen de winnaar van het gestaakte duel tussen CION en Scheveningen 2. Kihami da Costa (links) en Jamie den Hartog (rechts) zijn met Westlandia aan Foreholte gekoppeld.
Volledig scherm
Tom Plezier neemt het met RKAVV op tegen de winnaar van het gestaakte duel tussen CION en Scheveningen 2. Kihami da Costa (links) en Jamie den Hartog (rechts) zijn met Westlandia aan Foreholte gekoppeld. © Haaglandenvoetbal/Aad van der Knaap

Loting districtsbeker: Forum Sport tegen SV Nootdorp en uitwedstrijden voor RKAVV en Westlandia

De loting voor de derde ronde van het districtsbekertoernooi van West II heeft plaatsgevonden. Eersteklassers Forum Sport en SV Nootdorp nemen het tegen elkaar op en tweedeklasser RKDEO kan de krachten meten met vierdedivisionist FC ’s-Gravenzande. De winnaars van de onderstaande wedstrijden plaatsen zich voor de achtste finale.

 1. Fotograaf Aad (84) wil zijn camera nog lang niet opbergen: ‘Mijn enthousiasme houdt me jong’
  PREMIUM

  Fotograaf Aad (84) wil zijn camera nog lang niet opbergen: ‘Mijn enthousias­me houdt me jong’

  Aad van der Knaap uit Schipluiden mag dan 84 jaar oud zijn, hij is nog net zo scherp als de plaatjes die hij wekelijks voor deze site schiet. Nu het amateurvoetbal weer uit haar winterslaap komt, is de kans dat u de bedreven sportfotograaf bij uw club langs de lijn tegenkomt groter dan ooit. Wat drijft de immer goedlachse pensionado en vooral: wat is zijn geheim voor een topfoto?
 2. Duel gestaakt na ‘stoelgooien’ en 53-jarige basisspeler bij DHC: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Duel gestaakt na ‘stoelgooi­en’ en 53-jarige basisspe­ler bij DHC: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Het voetbalweekend stond weer bol van de bijzonderheden en rariteiten. Zo was er in de eerste klasse een 53-jarige basisspeler te bewonderen. Even verderop werd SV Madestein-Lyra gestaakt nadat de thuisploeg in de rust nog maar zes spelers over had en in Drenthe werd het duel van Westlandia gestaakt nadat een trainer een stoel naar de grensrechter had gegooid. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer bij.