Ruud Brood voerde gesprekken met Ignacio Beristain. ,,Ik heb wel het idee dat het goed is voor de club dat hij met GFH de nieuwe eigenaar is. Hij wil graag helpen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Brood voerde gesprekken met Ignacio Beristain. ,,Ik heb wel het idee dat het goed is voor de club dat hij met GFH de nieuwe eigenaar is. Hij wil graag helpen.” © Pro Shots / Dennis Wielders

Nieuwe baas van ADO laat goede indruk achter bij de spelersgroep: ‘Beristain weet hoe het eraan toegaat’

De selectie van ADO Den Haag heeft kennisgemaakt met de nieuwe eigenaar van de club. Ignacio Beristain was donderdag namens Globalon Football Holdings op het trainingsveld en sprak de spelers toe. Zijn hand gaat de komende periode steeds zichtbaarder worden.

  1. Daryl Janmaat doet alles om fit te worden en aast op tweede promotie met ADO: ‘Daar doe ik het nog voor’
    PREMIUM

    Daryl Janmaat doet alles om fit te worden en aast op tweede promotie met ADO: ‘Daar doe ik het nog voor’

    Daryl Janmaat (32) is na weer een blessure keihard op de weg terug. De verdediger van ADO Den Haag gaf na twee halve wedstrijden voor de winterstop al aan dat hij er tijdens zijn vakantie alles aan zou doen om vanaf de herstart van de Keuken Kampioen Divisie een volwaardig selectielid te zijn. Het uiteindelijke doel? Een tweede promotie als speler van ADO, na het eerdere succes uit 2008. ,,We staan er goed voor.”

Den Haag