Henri Kraan maakt een triomfantelijk gebaar na zijn 2-0 tegen KMD. Later op zaterdag kreeg Kraan te horen van dat zijn oude jeugdtrainer Jan Goedendorp was overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Henri Kraan maakt een triomfantelijk gebaar na zijn 2-0 tegen KMD. Later op zaterdag kreeg Kraan te horen van dat zijn oude jeugdtrainer Jan Goedendorp was overleden. © Ron Heinen

Overlijden van Jan Goedendorp kort na derby komt hard aan bij VV Naaldwijk en KMD: ‘Een bevlogen man’

VV Naaldwijk viert volgend jaar het honderdjarig bestaan. Vrijdag was een drukbezochte reünie de eerste van vele activiteiten richting het jubileum. Zaterdag werd KMD knap met 2-1 verslagen, maar daarna werd de stemming gedrukt door het overlijden van clubman Jan Goedendorp (75), die sterk verbonden was aan VV Naaldwijk, maar óók aan tegenstander KMD.

 1. Viv Kingma wacht in Zuid-Afrikaanse bubbel nog altijd op terugvlucht: ‘Hopen dat je geen corona oploopt’
  PREMIUM

  Viv Kingma wacht in Zuid-Afrikaanse bubbel nog altijd op terug­vlucht: ‘Hopen dat je geen corona oploopt’

  Van paniek in Pretoria is inmiddels geen sprake meer, maar het Nederlands cricketteam zit nog wel vast in Zuid-Afrika. Ook Voorburger Viv Kingma (27) mag het hotel niet uit, hij moet wachten tot het moment dat het vliegtuig terug naar Nederland vertrekt. En dat allemaal de uitbraak van omikron, een variant van het coronavirus. ,,We kijken wat Engels voetbal en spelen een potje tafeltennis.”
 2. Scheidsrechter trekt rode kaart in en nieuwkomer stoomt door: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Scheids­rech­ter trekt rode kaart in en nieuwkomer stoomt door: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Het nieuwe, maar ambitieuze FC Skillz heeft als nieuwkomer in de derde klasse direct de eerste periodetitel gepakt. Hoofdklassers HBS en RKAVV verdeelden in de avonduren de punten en in Rijswijk trok scheidsrechter Julia van Es een rode kaart om die kort daarna terug te trekken. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Den Haag