Volledig scherm
Marc Boshoff van Quick, hier op archiefbeeld, scoorde tegen Dongen. © De Kler Marcel

Quick na nieuw verlies puntloos onderaan

Derde divisieDerdedivisionist Quick ging in de nog prille competitie vanmiddag voor de vierde keer op een rij onderuit. De ploeg van Paul van der Zwaan verloor in Dongen met 4-2. Door het verlies staan de ‘Haantjes’ nu laatste.

Het is wennen voor Quick. Vorig seizoen verraste de ploeg van Paul van der Zwaan vriend en vijand door de nacompetitie voor promotie naar de tweede divisie te halen. Nu staan de ‘Haantjes’ na vier duels puntloos onderaan.

Het is geen excuus, maar de coach van de blauw-witten miste nogal wat spelers. Tegen Dongen waren Rachid Bouyaouzan, Steven de Kruijf (beiden geschorst), Frank van der Heiden, Kenan Schenkelveld en Pepijn van Zwieten de Blom (allen geblesseerd) afwezig.

Zonder de huidige spelers tekort te doen, werd tegen Dongen duidelijk dat de ‘Haantjes’ op dit moment kwaliteit ontberen. Van der Zwaan moet te veel concessies doen ten opzichte van vorig seizoen. Maar ondanks de 4-2 nederlaag in het Noord-Brabantse Dongen zag hij wel een strijdlustig Quick aan het werk.

Na de aansluitingstreffer van Marc Boshoff, in de 66ste minuut (2-1), had de spits ook de 2-2 op zijn pantoffel, maar vrij voor Dongen-doelman Wessel Sprangers schoot hij de niet te missen kans naast het doel van de gastheren.

Den Haag