Volledig scherm
Marc Boshoff, hier op archiefbeeld, maakte de openingstreffer voor Quick. © De Kler Marcel

Quick zet imposante reeks voort

In de vijftiende speelronde in de derde divisie zondag versloeg HV & CV Quick vanmiddag op Nieuw Hanenburg Blauw Geel’38 met 3-1. Doelpuntenmakers aan Haagse zijde waren in de eerste helft Marc Boshoff en Frank van der Heiden en in de tweede helft uit een penalty aanvoerder Kai van Hese. 

Het was een duel tussen de elfde en de negende plek op de ranglijst, maar het kan moeilijk anders of de ‘Haantjes’ melden zich binnenkort gewoon weer in de subtop. Na hun dramatische seizoenstart zijn de mannen van Paul van der Zwaan bezig aan een imposante reeks. Inclusief deze zege op Blauw Geel’38 haalden ze uit de laatste zes wedstrijden zestien punten. 

De ploeg maakte tegen de Noord-Brabantse bezoekers niet alleen een gedreven, maar ook een gedegen en vooral volwassen indruk. De sprankelende vorm van het ijzersterke afgelopen seizoen is er nog niet. Maar vooral in de slotfase was er al wel weer een aantal van die uitgespeelde aanvallen die vorige jaargang het handelsmerk van de ploeg waren. Gaan ze ook die afronden, kunnen er in de tweede periode nog wel eens gekke dingen gaan gebeuren.

Den Haag