Ricardo Kishna viert de 3-0 van ADO tegen FC Dordrecht. Zijn eerste doelpunt sinds zijn goal met Lazio tegen AC Milaan in 2015.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricardo Kishna viert de 3-0 van ADO tegen FC Dordrecht. Zijn eerste doelpunt sinds zijn goal met Lazio tegen AC Milaan in 2015. © Angelo Blankespoor

Ricardo Kishna maakt tegen FC Dordrecht eerste doelpunt in zes jaar tijd: ‘Stiekem doet dit me goed’

Ricardo Kishna speelde op 1 november 2015 nog voor Lazio Roma, ADO Den Haag was toen nog eredivisionist. Vanaf die dag moest Kishna wachten op een doelpunt in het profvoetbal, maar vrijdagavond tegen FC Dordrecht (5-1 zege) kwam er voor de Hagenaar een einde aan de doelpuntendroogte. ,,Was het alweer zo lang geleden?”

  1. Duel gestaakt na ‘stoelgooien’ en 53-jarige basisspeler bij DHC: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Duel gestaakt na ‘stoelgooi­en’ en 53-jarige basisspe­ler bij DHC: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Het voetbalweekend stond weer bol van de bijzonderheden en rariteiten. Zo was er in de eerste klasse een 53-jarige basisspeler te bewonderen. Even verderop werd SV Madestein-Lyra gestaakt nadat de thuisploeg in de rust nog maar zes spelers over had en in Drenthe werd het duel van Westlandia gestaakt nadat een trainer een stoel naar de grensrechter had gegooid. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer bij.