Ricardo Kishna.
Volledig scherm
Ricardo Kishna. © Pro Shots / Toon Dompeling

Ricardo Kishna ook volgend seizoen bij ADO

ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Ricardo Kishna gelicht, waardoor de Hagenaar nog tot medio 2022 vastligt. De 26-jarige aanvaller keerde afgelopen zomer voor de derde keer in zijn carrière terug bij de eredivisieclub. Hij maakte in november na veel blessureleed zijn comeback in de Haagse hoofdmacht. Dit seizoen kwam hij tot dusver in dertien competitieduels in actie.

 1. RKAVV gestaakt na opstootje en ‘walgelijke’ scheids bij Laakkwartier: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  overzicht

  RKAVV gestaakt na opstootje en ‘walgelijke’ scheids bij Laakkwar­tier: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Ook dit weekend stond het weer bol van de bijzonderheden in het amateurvoetbal. De wedstrijd van hoofdklasser RKAVV bij SDO werd zondag tijdelijk gestaakt na een opstootje met supporters, voor Westlandia gloort na de tweede zege op een rij The Great Escape en de koplopers in ‘3B’ verloren punten. Wat gebeurde er allemaal op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
 1. Wetzel speelde met VVV in play-offs tegen toekomstige club ADO: ‘Heel ongemakkelijke en vreemde situatie’
  PREMIUM
  Alles of niets

  Wetzel speelde met VVV in play-offs tegen toekomsti­ge club ADO: ‘Heel ongemakke­lij­ke en vreemde situatie’

  ADO Den Haag promoveerde in 2008 na een moeizaam seizoen via de nacompetitie naar de eredivisie. Veertien jaar later zijn er bijzonder veel parallellen en hoopt de Haagse ploeg op eenzelfde scenario. We blikken in ‘Alles of niets’ met hoofdrolspelers van toen terug op een onvergetelijk stukje historie uit de ADO-geschiedenis, dat zich de komende weken misschien wel herhaalt. Vandaag: André Wetzel.
 2. Oud-prof Rick Hoogendorp staat als interim-trainer voor het eerst op eigen benen: ‘Helaas niet bij ADO’
  PREMIUM

  Oud-prof Rick Hoogendorp staat als interim-trai­ner voor het eerst op eigen benen: ‘Helaas niet bij ADO’

  Het bericht kwam begin april uit het niets. Voormalig profvoetballer Rick Hoogendorp (47) uit Den Haag zou het seizoen afmaken als hoofdtrainer van derdedivisionist Hoogland. Omdat hij bij zijn oude club ADO Den Haag assistent bij de Onder 21 is, zou een ploeg in de Haagse regio een logischer plek zijn om zijn trainerscarrière een kickstart te geven. ,,Ik voel me sinds lange tijd echt weer belangrijk.”

Den Haag