Voorlopig is Robin Haase nog wel even zoet met het tennis, maar ook buiten de baan is hij actief ,,Ik besef wel dat ik in de winter van mijn carrière zit.”
Volledig scherm
PREMIUM
Voorlopig is Robin Haase nog wel even zoet met het tennis, maar ook buiten de baan is hij actief ,,Ik besef wel dat ik in de winter van mijn carrière zit.” © Pro Shots

Robin Haase (34) knokt zich nog één keer terug: ‘Er zit meer in’

Als gezicht van het Nederlandse mannentennis is Robin Haase (34) op de ranglijst inmiddels ingehaald door de nieuwe generatie, maar de geboren Hagenaar vindt het spelletje nog te mooi om de handdoek in de ring te gooien. Ook fysieke tegenslagen brengen hem daarin niet van de wijs.

  1. Voorburgse Afke start crowdfunding om Zwitserland op het EK korfbal te krijgen: ‘We hebben helemaal niets’
    PREMIUM

    Voorburgse Afke start crowdfun­ding om Zwitser­land op het EK korfbal te krijgen: ‘We hebben helemaal niets’

    Het laatste wat je in Zwitserland, het land van bergen, sneeuw en gezonde lucht, zou verwachten is korfbal. En tot voor kort was die sport in het Alpenland ook totaal onbekend. Daar komt nu langzaam verandering in. Met een voortrekkersrol voor de Voorburgse Afke Schouten nemen de Zwitsers in oktober, in Polen, voor het eerst deel aan het EK voor B-landen. Tenminste als het benodigde geld er is.

Den Haag