HMSH-keeper Youssri Allouya ging er tegen SV Houtwijk geblesseerd vanaf. Hij werd vervangen door een veldspeler, waardoor de score nog hoger opliep
Volledig scherm
PREMIUM
HMSH-keeper Youssri Allouya ging er tegen SV Houtwijk geblesseerd vanaf. Hij werd vervangen door een veldspeler, waardoor de score nog hoger opliep © Franca van Berkum e/v Dobbe

Schaamte overheerst bij HMSH na 37-1 verlies: ‘Absoluut geen omkoping’

De wedstrijd HMSH-SV Houtwijk in de vierde klasse F haalde het landelijke nieuws. Het werd maar liefst 1-37 voor de bezoekende spelers, waardoor zij op doelsaldo de koppositie van MSV’71 uit Maassluis overnamen. Die club voelt zich gedupeerd en zet vraagtekens bij de hoge uitslag. ,,Matchfixing? No way? Wij gunnen die trainer helemaal niks.”

 1. Finale Laakkwartier gestaakt na beenbreuk en HBS na thriller onderuit: lees hier alles over de nacompetitie
  PREMIUM
  Voetbal totaal

  Finale Laakkwar­tier gestaakt na beenbreuk en HBS na thriller onderuit: lees hier alles over de nacompeti­tie

  Degradatiestress en promotiedromen. De nacompetitie in het amateurvoetbal zorgt altijd voor extra spanningen. SV Honselersdijk, SV Nootdorp en Voorschoten’97 blijven dromen van de hoofdklasse. HBS is uitgeschakeld na een thriller en SEP en Stompwijk’92 verloren hun finale en blijven derdeklasser. Wat gebeurde er dit weekend nog meer op de velden van het amateurvoetbal? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
 2. Aziatische worstellegende verrast Haagse vechtschool met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’
  PREMIUM

  Aziatische worstelle­gen­de verrast Haagse vecht­school met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’

  Liefhebbers van vechtsport konden zaterdag in Den Haag hun ogen amper geloven. In een zaal vol leergierige enthousiastelingen verzorgde de Iraanse worstellegende Alireza Heidari (46) een seminar. Bij het Haagse Martial Arts Center waren ze in extase dat ze de ‘Lionel Messi of Cristiano Ronaldo’ van het worstelen mochten ontvangen. ,,Het is amper te omschrijven wat een eer het is dat deze man vandaag bij ons is.”

Den Haag