Beeld ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie © ANP/PR

Scheidsrechter ‘Sam’ (70) door speler van RAS belaagd en bespuugd: ‘Ik was bang dat hij me te lijf wilde gaan’

De KNVB lanceerde afgelopen zaterdag de jaarlijks terugkerende campagne ‘Week van de Scheidsrechter’. Een verzoek aan de clubs om de scheidsrechters een hart onder de riem te steken als blijk van waardering. In plaats daarvan was het eerste incident op de regionale velden al weer te betreuren. Na afloop van de wedstrijd tussen de zaterdag-vierdeklassers RVC Celeritas en RAS (6-1) werd de 70-jarige arbiter Shamsoender ‘Sam’ Isri door een speler van RAS belaagd.

  1. Oerwoudgeluiden bij Oliveo en SVC’08-speler geblesseerd tijdens omkleden: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal totaal

    Oerwoudge­lui­den bij Oliveo en S­VC’08-spe­ler gebles­seerd tijdens omkleden: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    In de voorlaatste speelronde voordat ook in het amateurvoetbal de winterstop aanbreekt, was er weer volop moois en bijzonders op de velden te beleven. Zo verloor ‘1B’-koploper VELO voor het eerst dit seizoen, werd de wedstrijd van Oliveo gestaakt na apengeluiden en raakte een speler van SVC’08 geblesseerd bij het aantrekken van zijn wedstrijdkleding. En wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.