Voorlopig worden er bij Quintus helemaal geen QR-codes meer gecheckt, het complex in Kwintsheul gaat vanaf vrijdag op slot.
Volledig scherm
Voorlopig worden er bij Quintus helemaal geen QR-codes meer gecheckt, het complex in Kwintsheul gaat vanaf vrijdag op slot. © Robert van Stuyvenberg

Sportcomplex van Quintus gaat op slot na ‘dwingende brief’ van de gemeente

In een brief naar de leden communiceert Quintus dat het sportcomplex in Kwintsheul vanaf vrijdag 3 december 17.00 uur op slot gaat. Dat betekent ook dat de eredivisiewedstrijd tussen de handbalsters van Quintus en Fortissimo zaterdag niet in Kwintsheul gespeeld kan worden.

 1. Johan Cruijff verraste Mario van der Ende tijdens prijsuitreiking: ‘Gefeliciteerd hè, schiedsrechter’
  PREMIUM
  Column

  Johan Cruijff verraste Mario van der Ende tijdens prijsuit­rei­king: ‘Gefelici­teerd hè, schieds­rech­ter’

  Columnist Mario van der Ende had zich verheugd op de uitreiking van de prijzen op het Haags Sportgala. Zelf zou hij maandagavond in het Amare de prijs voor de ‘Haagse scheidsrechter van het jaar’ uit reiken. Het deed hem denken aan die keer dat hij met Rinus Michels en Johan Cruijff op het podium stond om een prijs in ontvangst te nemen. ,,Cruijff zei: gefeliciteerd hè, schiedsrechter.”
 2. Nienke Brinkman: Van modale hockeyster naar serieuze kandidaat voor deelname Olympische Spelen
  PREMIUM

  Nienke Brinkman: Van modale hockeyster naar serieuze kandidaat voor deelname Olympische Spelen

  Jarenlang stond Nienke Brinkman op het hockeyveld in de eerste- en overgangsklasse, totdat ze haar stick tweeënhalf jaar geleden inruilde voor een paar hardloopschoenen. Afgelopen zondag kwam de ultieme bekroning op haar overstap. Brinkman liep de marathon van Valencia in een tijd van 2.26.34, waarmee ze ruimschoots aan de limiet van het WK Atletiek van 2022 in Eugene voldoet. ,,Deelname aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs is echt een droom.”

Den Haag