ADO-spits Thomas Verheydt in duel met zijn bewakers van FC Volendam tijdens de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. In het duel met de Volendammers maakte Verheydt er één.
Volledig scherm
PREMIUM
ADO-spits Thomas Verheydt in duel met zijn bewakers van FC Volendam tijdens de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. In het duel met de Volendammers maakte Verheydt er één. © Pro Shots / Vincent de Vries

Thomas Verheydt jaagt met ADO tegen oude club op de eerste periodetitel: ‘Het wordt een heet avondje’

ADO Den Haag maakt vrijdagavond op bezoek bij MVV een goede kans op het winnen van de eerste periodetitel. In Maastricht kan trainer Ruud Brood rekenen op een fitte Thomas Verheydt, één van de aanjagers van de Haagse ploeg. ,,Het kan een mooi jaar worden, we willen dat iedereen ons gaat steunen!”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Den Haag