Tom Plezier neemt het met RKAVV op tegen FC Skillz. Kihami da Costa (links) en Jamie den Hartog (rechts) zijn met Westlandia vrijgeloot.
Volledig scherm
Tom Plezier neemt het met RKAVV op tegen FC Skillz. Kihami da Costa (links) en Jamie den Hartog (rechts) zijn met Westlandia vrijgeloot. © Haaglandenvoetbal/Aad van der Knaap

Uitslagen en programma districtsbeker: VUC verliest met 14-0, Scheveningen 2 gestaakt en DSO naar laatste 32

De tweede ronde van de districtsbeker in West II is in volle gang. SV Honselersdijk won na strafschoppen van competitiegenoot Wippolder en plaatste zich zo voor de laatste 32, eersteklasser VUC verloor met 14-0 (!) van tweedeklasser NSVV en de wedstrijd van Scheveningen 2 op bezoek bij CION is in de rust gestaakt. Hier vind je het programma en de uitslagen.

  1. Scheidsrechter Manuel is 1 meter 42, maar staat zijn mannetje: ‘Ik kan niet zeggen: the sky is the limit’
    PREMIUM

    Scheids­rech­ter Manuel is 1 meter 42, maar staat zijn mannetje: ‘Ik kan niet zeggen: the sky is the limit’

    Met zijn lengte van 1 meter 42 meter is Manuel Uijttewaal (24) een opvallende verschijning in het Nederlandse amateurvoetbal. Als kind werd hem vanwege zijn lengte afgeraden om te gaan voetballen, maar inmiddels heeft Uijttewaal, die over een gezonde portie zelfspot beschikt, als scheidsrechter zijn sporen verdiend en wordt hij zelfs met Bas Nijhuis vergeleken. ,,Ik kan niet zeggen: the sky is the limit.”