Anwar Beeldstroo, Rachid Bouyaouzan en Virgil Tjin-Asjoe komen bij Quick alvast samen voor hun gezamenlijke vriend en oud-ploeggenoot Bright Ampong.
Volledig scherm
PREMIUM
Anwar Beeldstroo, Rachid Bouyaouzan en Virgil Tjin-Asjoe komen bij Quick alvast samen voor hun gezamenlijke vriend en oud-ploeggenoot Bright Ampong. © Angelo Blankespoor

Voetbalvrienden brengen eerbetoon aan overleden Bright Ampong: ‘Gemis meer voelbaar dan ooit’

Voor de in juni op 31-jarige leeftijd overleden Bright Ampong is woensdag op Nieuw Hanenburg een erewedstrijd. Zijn voetbalvrienden Rachid Bouyaouzan, Virgil Tjin-Asjoe en Anwar Beeldstroo hopen op veel publiek.

 1. Met Bright Ampong begon je elke wedstrijd met een half doelpunt voorsprong
  PREMIUM
  column

  Met Bright Ampong begon je elke wedstrijd met een half doelpunt voorsprong

  Maandagavond. De clubvlag van Alphense Boys hangt halfstok. De voetballers en staf van het eerste elftal schuifelen verslagen het complex op. Even later heerst er een doodse stilte in de kantine. De koffie en thee blijven nagenoeg onaangeroerd. Er moet wat gezegd worden, maar wat moet je zeggen? Ik geef het woord aan Abbes, teamgenoot en goede vriend. Hij vertelt over Bright, vol liefde en ontwapenend tegelijk. Tranen vloeien.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Den Haag