Ekrem Kayha (rechts) als assistent van ADO Den Haag. Links van hem Maurice Steijn en Henk Fraser.
Volledig scherm
Ekrem Kayha (rechts) als assistent van ADO Den Haag. Links van hem Maurice Steijn en Henk Fraser. © VI IMAGES / Laurens Lindhout

Voormalig ADO-speler Ekrem Kahya wordt de nieuwe hoofdtrainer van HBS

Ekrem Kahya wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van hoofdklasser HBS. De 43-jarige Hagenaar volgt Bas Steffens, die sinds 2019 de eindverantwoordelijke op Craeyenhout is, op. Kahya tekent een contract voor een jaar met een optie voor nog een jaar.

 1. Hoe blijft ADO fysiek overeind in loodzware weken? ‘Ik leg energie in de duels zonder moe te worden’
  PREMIUM

  Hoe blijft ADO fysiek overeind in loodzware weken? ‘Ik leg energie in de duels zonder moe te worden’

  ADO Den Haag maakt zich op voor de return tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Giovanni Franken wint het in de play-offs om promotie naar de eredivisie momenteel mede op fysieke kracht. ADO komt energiek en sterk voor de dag en de technische staf heeft er de laatste tijd veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat het elftal dat kan blijven volhouden. ,,IJsbaden, voedingsprogramma’s, we doen er alles aan om het herstel te bevorderen.”
 2. ‘Sambaboys’ doen goede zaken en 21 minuten blessuretijd bij Te Werve: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  ‘Sambaboys’ doen goede zaken en 21 minuten blessure­tijd bij Te Werve: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Jack’s League Scheveningen-Rijnsburgse Boys 0-2 (0-0) Omdat er voor beide ploegen weinig meer op het spel stond, was het zaterdag op Houtrust een gezapige pot. Vreemd was dat volgens Scheveningen-trainer John Blok, die deze week de belangrijke Lex Immers zijn contract met een jaar zag verlengen, gezien de staat van het veld niet. ,,Voordat het veld in de zomer wordt aangepakt, is deze week de laatste onderhoudsbeurt geweest. Ik geloof dat ze er weer driehonderd kilo kurk in hebben gegooid, wat het veld allesbehalve beter maakte”, vond Blok. Scheveningen-doelman Sven van der Maaten ging bij de 2-0 stevig in de fout.
 3. Geeft nieuweling Felipe Pires ADO een impuls in de play-offs? ‘Ik hou van dit team, het is een familie’
  PREMIUM

  Geeft nieuweling Felipe Pires ADO een impuls in de play-offs? ‘Ik hou van dit team, het is een familie’

  De basisspelers van ADO Den Haag kregen vrijdagavond met het oog op de start van de play-offs, morgen tegen NAC, rust. Nieuweling Felipe Pires (27) was één van hen. De Braziliaan heeft zijn plekje in het elftal van Giovanni Franken dus snel afgedwongen en hoopt met zijn ervaring in de nacompetitie van waarde te zijn. ,,Ik heb ervaring, heb in sterke competities gespeeld.”

Den Haag