Tim Abbenhuis probeert met Die Haghe minstens de overgangsklasse te halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Abbenhuis probeert met Die Haghe minstens de overgangsklasse te halen. © Frank van Leeuwen

‘Vroeger komt nooit meer terug’, Tim Abbenhuis baalt van vergane glorie Die Haghe

De hoogtijdagen van korfbalvereniging Die Haghe dateren alweer van een tijd geleden. Van de periode 2000-2003 om precies te zijn. Tweemaal kampioen in de zaal, tweemaal kampioen op het veld én tweemaal winnaar van de Europa Cup. Volgens Tim Abbenhuis, oud-speler en nu coach van de ‘Kanaries’, is een herhaling hiervan uitgesloten. ,,Vroeger komt nooit meer terug.”

 1. Thuissyndroom Quick houdt aan en VUC-DHC knotsgek: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM

  Thuissyn­droom Quick houdt aan en VUC-DHC knotsgek: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  De winterstop in het amateurvoetbal nadert langzaam, maar voorlopig wordt er op de regionale velden nog volop gevoetbald. Zo sloeg HBS de aanval van RKAVV om de koppositie in de vierde divisie af, stuntte DHL tegen periodekampioen Oliveo, waren meerdere ploegen te laat door file én werd een duel gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. Wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Evan Rottier zoekt ook na zijn doelpunt bij ADO naar ideale positie: ‘Hoor vaak dat ik een valse spits ben’
  PREMIUM

  Evan Rottier zoekt ook na zijn doelpunt bij ADO naar ideale positie: ‘Hoor vaak dat ik een valse spits ben’

  Bij de zwaarbevochten bekerzege op de amateurs van Sparta Nijkerk was er bij ADO Den Haag een belangrijke rol weggelegd voor invaller Evan Rottier. Voor de 19-jarige aanvaller was het pas zijn zesde invalbeurt, dit seizoen. Voor het eerst kwam hij langer dan vijftien minuten in actie. Die speeltijd bekroonde hij door knap het tweede doelpunt te maken en het bekerduel daarmee te beslissen.