Melvin Visser (10) en Jordy Brouwer in het shirt van VUC. Beiden speelden jaren voor DHC. Rechts DHC-speler Achraf el Ghalbzouri.
Volledig scherm
PREMIUM
Melvin Visser (10) en Jordy Brouwer in het shirt van VUC. Beiden speelden jaren voor DHC. Rechts DHC-speler Achraf el Ghalbzouri. © Haaglandenvoetbal/Aad van der Knaap

VUC-spelers in surrealistisch affiche tegen oude club DHC: ‘Weet niet of het ooit natuurlijk gaat aanvoelen’

Al die voormalige DHC-spelers in een VUC-shirt, tegen DHC. Het was dit weekend op Het Kleine Loo alsof Jinek ineens Beau presenteerde. En Max Verstappen daarna in een racewagen van Mercedes wegreed. Een ronduit verwarrende ervaring. Bij 8-1 werd de wedstrijd gestaakt, nadat zes van de acht Haagse doelpunten waren gemaakt door spelers die vorig seizoen juist nog de kleuren van DHC verdedigden.

  1. Fotograaf Aad (84) wil zijn camera nog lang niet opbergen: ‘Mijn enthousiasme houdt me jong’
    PREMIUM

    Fotograaf Aad (84) wil zijn camera nog lang niet opbergen: ‘Mijn enthousias­me houdt me jong’

    Aad van der Knaap uit Schipluiden mag dan 84 jaar oud zijn, hij is nog net zo scherp als de plaatjes die hij wekelijks voor deze site schiet. Nu het amateurvoetbal weer uit haar winterslaap komt, is de kans dat u de bedreven sportfotograaf bij uw club langs de lijn tegenkomt groter dan ooit. Wat drijft de immer goedlachse pensionado en vooral: wat is zijn geheim voor een topfoto?