Sem Steijn valt positief op in de voorbereiding van ADO Den Haag. De middenvelder staat er ook al goed op bij de supporters.­
Volledig scherm
PREMIUM
Sem Steijn valt positief op in de voorbereiding van ADO Den Haag. De middenvelder staat er ook al goed op bij de supporters.­ © Angelo Blankespoor

Waarom Tijl Beckand gelooft dat deze spelers van ADO uit zijn op eerherstel: ‘Ze willen het gras opvreten’

ADO Den Haag trapte zaterdag seizoen 2021-2022 af met een drietrapsraket. De lancering van de nieuwe kledinglijn, de spelerspresentatie door improvisatiespecialist Tijl Beckand plus een demonstratietraining onder leiding van Ruud Brood.

 1. Droomfinale om het landskampioenschap lonkt tussen Leimonias en Naaldwijk: ‘Dit geeft wel extra spanning’
  PREMIUM

  Droomfina­le om het landskampi­oen­schap lonkt tussen Leimonias en Naaldwijk: ‘Dit geeft wel extra spanning’

  Komt de nieuwe landskampioen van het tennis straks uit Den Haag of misschien wel uit het Westland? Vandaag staan HLTC Leimonias en LTC Naaldwijk tegenover elkaar voor de laatste speelronde van het eredivisie gemengd. Leimonias heeft zich al geplaatst voor de finale van morgen, Naaldwijk heeft nog twee winstpartijen nodig om voor eigen publiek te mogen strijden om het landskampioenschap.
 2. Barendrecht en Capelle stunten en plaatsen zich voor het hoofdtoernooi om de KNVB-beker

  Barend­recht en Capelle stunten en plaatsen zich voor het hoofdtoer­nooi om de KNVB-be­ker

  Barendrecht en Capelle hebben het lucratieve hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikt. Op sportpark De Bongerd versloeg het elftal van trainer Richard Elzinga tweededivisionist Scheveningen (3-0), waardoor de naam van Barendrecht komende zaterdag uit de koker rolt bij de loting. Barendrecht bereikte vorig jaar ook het hoofdtoernooi, maar het avontuur voor de amateurs eindigde voortijdig vanwege de coronapandemie.

Den Haag