Kjell Wansleeben is er niet meer bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Kjell Wansleeben is er niet meer bij. © Frank van Leeuwen

Waterpolo Den Haag begint met grote zorgen aan het seizoen: ‘Wij zijn op de transfermarkt oninteressant’

Waterpolo Den Haag begint aan het tweede seizoen eredivisie met grote zorgen. Wie gaat de doelpunten maken, nu het team het zonder de gestopte Kjell Wansleeben moet doen? „We krijgen het sowieso zwaar maar zonder Kjell, altijd goed voor een trits treffers, wordt het extra lastig” weet Mark van Engelen. 

 1. Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst
  PREMIUM
  Update

  Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst

  ADO-spits Thomas Verheydt zou de wedstrijd tegen Excelsior missen door zijn vijfde gele kaart die hij pakte in het duel met Helmond Sport (0-0). Al snel bleek dat de spits in Brabant niet zijn vijfde, maar zijn vierde kaart van het seizoen pakte en komende vrijdag in het topduel met de Rotterdammers ‘gewoon’ zou kunnen spelen. Maar nu blijkt dat de clubtopscorer van ADO alsnog is geschorst. Hoe zit dat precies?
 2. Danny Cuomo neemt het bij Zoetermeer Panters over van zijn overleden vriend: ‘Ik ben geen doorsnee coach’
  PREMIUM

  Danny Cuomo neemt het bij Zoetermeer Panters over van zijn overleden vriend: ‘Ik ben geen doorsnee coach’

  Het was absoluut niet de bedoeling dat Danny Cuomo coach van Zoetermeer Panters zou worden. Maar door het plotselinge overlijden van zijn vriend en leermeester Alex Andjelic staat de Canadese Nederlander toch aan het roer in de Silverdome. En speelt zijn team in een competitie waarin hij bijna tien jaar niet actief is geweest. ,,Geen flauw benul wat ik kan verwachten.”

Den Haag