Cesco Agterberg ervaarde als trainer al eerder hoe het is om in de KNVB Beker tegen profclubs te spelen. Zo kwam eerder al FC Dordrecht, FC Utrecht en FC Emmen tegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Cesco Agterberg ervaarde als trainer al eerder hoe het is om in de KNVB Beker tegen profclubs te spelen. Zo kwam eerder al FC Dordrecht, FC Utrecht en FC Emmen tegen. © Haaglanden Voetbal/Danny Ploegaert

Westlandia droomt al van de profclubs, maar moet eerst afrekenen met Hoogland: ‘Het kan altijd spoken’

De nieuwe Westlandia-trainer Cesco Agterberg wil met zijn ploeg maar wat graag het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker bereiken. Dan moet er vanavond (20.00 uur) eerst met competitiegenoot Hoogland worden afgerekend. De voortekenen zijn goed, want eerder deze maand boekten de Naaldwijkers een klinkende zege in Utrecht.

  1. Balkonscène bij ernstig zieke Oebele-Jan (66) zorgde voor tranen: ‘Mooier dan huldiging op de Coolsingel’
    PREMIUM

    Balkonscè­ne bij ernstig zieke Oebele-Jan (66) zorgde voor tranen: ‘Mooier dan huldiging op de Coolsingel’

    Oebele-Jan de Smit (66) is nauwelijks weg te denken bij SC Monster. Als speler, vrijwilliger en columnist is hij jaren aan de club verbonden geweest. Maar De Smit is ernstig ziek en moest de kampioenswedstrijd afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan. Dankzij een emotionele balkonscène bij de woning van De Smit maakte hij toch nog onderdeel uit van het titelfeest.
    Monster