Volledig scherm
Edwin Grünholz nam na de wedstrijd tegen HSC'21 met een ontroerende speech afscheid van het Westlandia-publiek. © HAAGLANDENVOETBAL/MFH-DESIGN

Westlandia verliest laatste thuiswedstrijd met Grünholz als trainer

Derde divisieDerdedivisionist Westlandia nam de 0-2 nederlaag in de laatste thuiswedstrijd tegen HSC’21 voor lief. De laatste wedstrijd voor eigen aanhang, dit seizoen, stond vooral in het teken van afscheid. 

Can Memisoglu, Nigel Nwanko Ogidi, Jedsel Markes, Rémon van Bochoven en Brandon Tichem werden bedankt voor geleverde inspanningen. Aad van Holsteijn, vanaf 1991 leider van het eerste elftal ontving uit handen van Kees Wennekers namens de KNVB de zilveren waarderingsspeld. Voor succesvol trainer Edwin Grünholz had Westlandia een fotocollage op canvas beschikbaar. Gevraagd naar zijn hoogte- en dieptepunten op De Hoge Bomen ontroerde Grünholz de aanwezigen door het overlijden van wedstrijdsecretaris Gerard de Vreede als eerste te benoemen. ,,Ik ben blij dat ik van de technische commissie en het bestuur van Westlandia de kans kreeg om hier vier seizoenen geleden aan de slag te gaan. Ik krijg terug op een mooie periode”, zo zwaaide Grünholz af.

 Aanvoerder Marko van der Knaap speelde na bijna 700 wedstrijden zijn laatste partij op De Hoge Bomen. Er volgt nog een afscheidsduel tegen het Westlands Elftal. Van der Knaap stond als eerste afgedrukt op een permanent reclamebord waarop ook clubcoryfeeën Richard van Schie, Leo Schelvis, Joop van Holsteijn en Ruud Bijl prijkten.

Den Haag