Voormalig jeugdinternational Nyala Krullaars uit Zoetermeer mag nu met het echte Oranje meedoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig jeugdinternational Nyala Krullaars uit Zoetermeer mag nu met het echte Oranje meedoen. © NHV

Wilskracht brengt Nyala Krullaars na zware blessure bij Oranje: ‘Sterk teruggekomen’

Het was niet eens zo’n grote verrassing dat Nyala Krullaars uit Zoetermeer voor Oranje werd geselecteerd. De 20-jarige opbouwspeelster maakt momenteel namelijk furore in Denemarken. Na een lang revalidatietraject na een kruisbandblessure zit Krullaars bij het Nederlands elftal. ,,Ik ben fysiek sterker terug gekomen.”

 1. Emotioneel ‘Louis van Gaal-moment’ bij presentatie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’
  met video

  Emotioneel ‘Louis van Gaal-mo­ment’ bij presenta­tie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’

  De presentatie van Dick Advocaat bij ADO Den Haag kreeg maandagochtend een emotionele wending toen twee journalisten hun persoonlijke verhaal met de trainer deelden. Een persfotograaf verzocht de 75-jarige oefenmeester een shirt te signeren, daarna vroeg een andere journalist om een foto en ‘wellicht een kleine knuffel’. Dick Advocaat stemde met beide verzoeken in. ,,Ik doe gewoon Louis van Gaal na”, grapt de Kleine Generaal.
 2. Evan Rottier zoekt ook na zijn doelpunt bij ADO naar ideale positie: ‘Hoor vaak dat ik een valse spits ben’
  PREMIUM

  Evan Rottier zoekt ook na zijn doelpunt bij ADO naar ideale positie: ‘Hoor vaak dat ik een valse spits ben’

  Bij de zwaarbevochten bekerzege op de amateurs van Sparta Nijkerk was er bij ADO Den Haag een belangrijke rol weggelegd voor invaller Evan Rottier. Voor de 19-jarige aanvaller was het pas zijn zesde invalbeurt, dit seizoen. Voor het eerst kwam hij langer dan vijftien minuten in actie. Die speeltijd bekroonde hij door knap het tweede doelpunt te maken en het bekerduel daarmee te beslissen.