Het moment dat ook bij HGC de schrik om het hart sloeg. Eva de Goede raakt tijdens Nederland-België geblesseerd en wordt geholpen door  de fysio en Pien Sanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Het moment dat ook bij HGC de schrik om het hart sloeg. Eva de Goede raakt tijdens Nederland-België geblesseerd en wordt geholpen door de fysio en Pien Sanders. © ANP

Zware blessure De Goede komt hard aan bij HGC: ‘We bieden Eva de ‘Memphis Depay-route’ aan’

Voor HGC uit Wassenaar voelde het afgelopen zomer als een sprookje: Oranje-aanvoerster Eva de Goede (32) kwam op De Roggewoning hockeyen. Maar het gelukzalige gevoel werd op 10 november ruw verstoord. Door de zware knieblessure van de voormalig ‘Wereldspeelster van het Jaar’ komt aan een mooie periode van bijna drie maanden een abrupt einde. En de vrees bestaat dat ze misschien wel nooit meer in actie kan komen.

  1. Michelle Dekker na week van uitersten tóch naar Peking: ‘Ik vind mijn uitverkiezing terecht’
    PREMIUM
    Olympische Spelen

    Michelle Dekker na week van uitersten tóch naar Peking: ‘Ik vind mijn uitverkie­zing terecht’

    Het was een week voor uitersten voor snowboardster Michelle Dekker (25). Vorige week vrijdag liep ze nog plaatsing voor de Olympische Spelen in Peking nog mis. In Oostenrijk eindigde ze tijdens haar allerlaatste kans op de parallelreuzenslalom niet bij de beste vier. Maar deze week kwam er tóch goed nieuws: de Zoetermeerse mag alsnog naar Peking. ,,Moet het juiste snowboardmateriaal nog bij elkaar zoeken.”

Den Haag