GSC F1, met Arie Pankras jr. (vijfde van rechts) als jongste pupil. Rechts leider Marcel Rombout, links trainer Arie Pankras sr.
Volledig scherm
PREMIUM
GSC F1, met Arie Pankras jr. (vijfde van rechts) als jongste pupil. Rechts leider Marcel Rombout, links trainer Arie Pankras sr. © Privéfoto

Arie Pankras jr. (GSC/ODS) was al jong helemaal gek van voetbal: ‘Ik keek heel de week uit naar zaterdag’

PUPILLENTIJDAan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Arie Pankras jr., voetballer van het Dordtse GSC/ODS. Tot twee keer toe maakte hij een uitstapje. In de jeugd naar Oranje Wit en onlangs keerde hij terug van een verblijf bij DFC.

  1. Monique Rekker begon al op haar vijfde bij vv Nieuw-Lekkerland: ‘Ik voelde me echt één van de jongens’
    PREMIUM
    PUPILLENTIJD

    Monique Rekker begon al op haar vijfde bij vv Nieuw-Lekkerland: ‘Ik voelde me echt één van de jongens’

    Aan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Monique Rekker (42), voetbalster van Nieuw-Lekkerland vrouwen 1. Rekker begon ook bij die club, speelde met Rijsoord en SteDoCo op het hoogste niveau en is sinds 2017 weer actief voor Nieuw-Lekkerland. Zij heeft met Oranje onder 16 één interland op haar naam staan en trainde ook met het ‘grote’ Oranje.

Dordrecht