Nieuw-Lekkerland D1 met trainer Ger Muller en met Damiën Muller, zittend tweede van rechts. Verder ook met de vrienden met wie hij nog steeds optrekt: Walter van Zwienen (staand tweede van links), Damiën Buwalda (staand derde van links) en geheel rechts Rico Groeneweg. Zittend tweede van links Jorim van der Zee, in het midden keeper Robert Slob en geheel rechts Gabi Muñoz.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuw-Lekkerland D1 met trainer Ger Muller en met Damiën Muller, zittend tweede van rechts. Verder ook met de vrienden met wie hij nog steeds optrekt: Walter van Zwienen (staand tweede van links), Damiën Buwalda (staand derde van links) en geheel rechts Rico Groeneweg. Zittend tweede van links Jorim van der Zee, in het midden keeper Robert Slob en geheel rechts Gabi Muñoz. © Privéfoto

Damiën Muller blikt terug op zijn pupillentijd: ‘Na het kampioenschap sprongen we in de sloot’

PUPILLENTIJDAan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Damiën Muller (28), voetballer van Nieuw-Lekkerland. Hij begon ook bij de groenhemden en keerde na uitstapjes bij Capelle, XerxesDZB en Oranje Wit weer terug bij zijn eerste voetballiefde.

Dordrecht