Glenn Weijts trok zijn overschrijving naar Hellevoetsluis in en komt ook komend seizoen voor het naar de eerste klasse gepromoveerde De Zwerver uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Glenn Weijts trok zijn overschrijving naar Hellevoetsluis in en komt ook komend seizoen voor het naar de eerste klasse gepromoveerde De Zwerver uit. © Peter Verheijen

De Zwerver-spits Glenn Weijts na intrekken overschrijving: ‘Ik ben niet bedreigd, maar begrijp de boze reacties’

Glenn Weijts had zich voor het nieuwe seizoen al verbonden aan Hellevoetsluis, maar besloot na de promotie met De Zwerver naar de eerste klasse de club uit Kinderdijk trouw te blijven. Een ‘reconstructie’ van de transfer die er toch niet kwam met de 23-jarige aanvaller.

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Droomafscheid Luiten bij De Zwerver met winnende goal en promotie: ‘Ik stop echt op mijn hoogtepunt’
  PREMIUM
  NACOMPETITIE

  Droomaf­scheid Luiten bij De Zwerver met winnende goal en promotie: ‘Ik stop echt op mijn hoogtepunt’

  De Zwerver promoveerde zaterdag naar de eerste klasse. En eigenlijk moet je daar aan toevoegen: hoe bestaat het! Even leek het er zelfs op dat de Kinderdijkers dit seizoen voor lijfsbehoud in de tweede klasse zouden moeten spelen. Maar op het terrein van vv Prinsenland in Dinteloord kroonde de ploeg van trainer Joery van der Waal zich ten koste van Yerseke (2-1 in blessuretijd) tot winnaar van de nacompetitie.

Dordrecht