De opluchting bij FC Dordrecht-trainer Michele Santoni (links) is enorm nadat er tegen FC Den Bosch alsnog een gelijkspel uit het vuur is gesleept.
Volledig scherm
PREMIUM
De opluchting bij FC Dordrecht-trainer Michele Santoni (links) is enorm nadat er tegen FC Den Bosch alsnog een gelijkspel uit het vuur is gesleept. © Pro Shots / Peter van Gogh

FC Dordrecht gaat tegen Den Bosch van ontreddering (0-3) naar totale euforie in blessuretijd (3-3)

Hekkensluiter FC Dordrecht liet zich vrijdagavond één helft met een collectieve wanprestatie te kijk zetten door FC Den Bosch (0-3), om in de laatste 25 minuten met een plotselinge opleving toch nog jacht op een punt te maken. Een missie die dankzij de Italiaan Alessio Miceli in blessuretijd nog slaagde ook: 3-3. 

  1. Wat gebeurde er op de velden? Eindelijk eerste zege Drechtstreek, DFC wint Dordtse derby bij Dubbeldam
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Wat gebeurde er op de velden? Eindelijk eerste zege Drecht­streek, DFC wint Dordtse derby bij Dubbeldam

    Hoewel het voorbije voetbalweekeinde een beperkt inhaal- en bekerprogramma betrof, viel er op de velden nog voldoende te beleven. In de competitie boekte Drechtstreek tegen EBOH zijn eerste zege sinds februari vorig jaar (3-0), terwijl de Dordtse derby Dubbeldam - DFC in 0-3 eindigde. In het districtsbekertoernooi had Pelikaan een makkie in de Zwijndrechtse burentwist bij Groote Lindt (0-5) en zorgden Altena, Woudrichem en De Zwerver voor verrassingen. Wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je helemaal bij.

Dordrecht