Janus van Peenen: ,,Danny Buijs is een echte liefhebber''
Volledig scherm
PREMIUM
Janus van Peenen: ,,Danny Buijs is een echte liefhebber'' © Foto Ruud Voest

‘In tweede divisie spelen veel clubs nergens meer om. Ik verheug me dan ook op de nacompetities’

COLUMNBij het openslaan van de krant maandagochtend viel de foto van Danny Buijs, als reserve op de bank bij Alblasserdam, me meteen op. 

 1. De Zwerver, Streefkerk, Arkel, ZBC’97 en Groot-Ammers naar finale nacompetitie: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  De Zwerver, Streefkerk, Arkel, ZBC’97 en Groot-Am­mers naar finale nacompeti­tie: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  De regioclubs De Zwerver, Streefkerk, Arkel, ZBC’97 en Groot-Ammers hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de finale - aanstaande zaterdag - van de nacompetitie. Voor Papendrecht, Wieldrecht, De Alblas, Asperen, NOAD’32 en ’s-Gravendeel viel in het zicht van de haven het doek. Wat gebeurde er nog meer op de velden in de regio? Met dit overzicht bent u helemaal bij.
 2. ‘Gezellig hoor, een kampioensfeest in het donker op dinsdagavond’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Gezellig hoor, een kampioens­feest in het donker op dinsdag­avond’

  De voetbalcompetitie voor de amateurs verkeert bijna in het beslissende stadium. Beslissingen over kampioenschappen en degradaties staan op het punt om te gaan vallen. Voor IFC kan het dinsdagavond prijs zijn in de vierde klasse, als het duel met Lekvogels tot een goed einde wordt gebracht. Ja, u leest het goed: in Hendrik-Ido-Ambacht kan het op dinsdagavond feest zijn. Gezellig hoor, in het donker en met de wetenschap dat het gros van de spelers, begeleiders en supporters een dag later gewoon weer aan het werk of richting de schoolbanken moet.

Dordrecht