Lucinda Brand bij een aantal van haar wielershirts en een gesponsorde reuze badeend die op 30 juli tijdens haar Wielerfestival bij De Mol worden geveild.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucinda Brand bij een aantal van haar wielershirts en een gesponsorde reuze badeend die op 30 juli tijdens haar Wielerfestival bij De Mol worden geveild. © Richard van Hoek

Lucinda Brand veilt wielershirts voor Hersenstichting: ‘Van het één op andere moment veranderde alles’

Lucinda Brand (32) was wereldkampioene (veldrijden), veroverde Europese titels en nationaal werd meerdere keren het volkslied voor haar afgespeeld. Het leverde haar een indrukwekkende verzameling shirts op. En die gaan onder de hamer, en wel op zaterdag 30 juli tijdens het Lucinda Brand Wielerfestival op het complex van haar club De Mol in de Dordtse Merwelanden. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Dordrecht