De organisatoren van de online veiling van voetbalshirts namens VVGZ. Op het Barcelona-shirt van Frenkie de Jong is inmiddels 3000 euro geboden.
Volledig scherm
PREMIUM
De organisatoren van de online veiling van voetbalshirts namens VVGZ. Op het Barcelona-shirt van Frenkie de Jong is inmiddels 3000 euro geboden. © Richard van Hoek Fotografie

Online veiling voetbalshirts voor ongeneeslijk zieke Fred loopt ten einde: ‘Gaat een mooi bedrag opleveren’

De online veiling van populaire voetbalshirts, die wordt georganiseerd door VVGZ, loopt aan het eind van deze week af. Zaterdag vindt van 14.00 tot 17.30 uur met een livestream het sluitstuk plaats. 

 1. Voetbalshirts van Frenkie, Vlaar en Mbappé worden geveild voor ongeneeslijk zieke Fred: ‘Iedereen wil iets terugdoen’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Voetbal­shirts van Frenkie, Vlaar en Mbappé worden geveild voor ongenees­lijk zieke Fred: ‘Iedereen wil iets terugdoen’

  De ongeneeslijke ziekte van voormalig Feyenoord-verzorger Fred Zwang uit Zwijndrecht is - hoe vreselijk triest ook - de aanleiding voor twee hartverwarmende acties. Zijn broer Jan Willem Zwang haalde met zijn actie ‘Kale kop? Euro erop’ inmiddels meer dan 26.000 euro op voor het KWF. En voetbalvereniging VVGZ, waarmee Fred Zwang al decennia nauw verbonden is, heeft een unieke online veiling van voetbalshirts opgezet.