Tim Hölscher viert zijn eerste competitietreffer in dienst van FC Dordrecht tijdens het thuisduel met Jong PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Hölscher viert zijn eerste competitietreffer in dienst van FC Dordrecht tijdens het thuisduel met Jong PSV. © Pro Shots

Tim Hölscher heeft bij FC Dordrecht de stijgende lijn te pakken: ‘Er zit nog heel veel in het vat voor mij’

Tim Hölscher belandde in februari bij TOP Oss, maar kwam bij de Brabantse clubs nauwelijks aan spelen toe. Met FC Dordrecht, de club die hem deze zomer een nieuwe kans bood, keert hij zaterdagmiddag terug op de plek waar hij kortstondig verbleef eerder dit jaar.

 1. Het complete overzicht van het amateurvoetbal: uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Het complete overzicht van het amateur­voet­bal: uitslagen, doelpunten­ma­kers en verslagen

  Kozakken Boys blijft teleurstellen in de Jack's League en staat na de 2-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis zestiende. Oranje Wit - Kloetinge werd in 1B bij een 0-1 stand gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. De Dordtse derby RCD - SC Emma kende een spectaculaire ontknoping, met Emma als winnaar: 1-3. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Vlemmings bezig met de lange termijn van FC Dordrecht: ‘Natuurlijk vraagt laatste plaats om reflectie’
  PREMIUM

  Vlemmings bezig met de lange termijn van FC Dordrecht: ‘Natuurlijk vraagt laatste plaats om reflectie’

  Innovatiemanager Leon Vlemmings presenteert binnen afzienbare tijd de koers die FC Dordrecht in de naaste toekomst wil varen en de stappen en plannen die daarmee gepaard gaan. Vooruitlopend daarop was Vlemmings deze week gastheer bij de presentatie van het ‘transitieboekje voor voetbalclubs’, juist op het moment dat de Dordtenaren op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie zijn beland.

Dordrecht