De teruggekeerde Raymond van der Vlies op het parcours van De Mol, waar zaterdag voor de 81ste keer de ronde van Dordrecht wordt verreden.
Volledig scherm
PREMIUM
De teruggekeerde Raymond van der Vlies op het parcours van De Mol, waar zaterdag voor de 81ste keer de ronde van Dordrecht wordt verreden. © Richard van Hoek Fotografie

Wielerronde van Dordrecht gaat wél door, maar toeschouwers zijn niet welkom

De 81ste wielerronde van Dordrecht is een van de weinige wielerkoersen in het land die dit jaar doorgang vindt. Uiteraard een gevolg van de coronapandemie, die ook de wielersport hard heeft getroffen. Zelfs vlak voor de start - komende zaterdag op het parcours van De Mol - vragen de organisatoren zich nog af waar ze aan zijn begonnen.

  1. Beachtopper Raïsa Schoon van Tokio naar sporthal De Crosser: ‘Ik vind het leuk om met de meiden te spelen’
    PREMIUM

    Beachtop­per Raïsa Schoon van Tokio naar sporthal De Crosser: ‘Ik vind het leuk om met de meiden te spelen’

    Volleybalster Raïsa Schoon reeg de hoogtepunten dit kalenderjaar aan elkaar, met deelname aan de Olympische Spelen in Tokio, een tweede plek op het EK en prolongatie van de nationale titel in het zand. In de zaal beleefde zij zaterdag ook een noviteit: het debuut met haar club Voltena in de eredivisie, dat thuis tegen FAST een punt opleverde (2-3), waar een grotere buit absoluut mogelijk was geweest.

Dordrecht