Argon heeft met zijn allerlaatste zondagteam de KNVB beker gewonnen! De finale-wedstrijd tegen de Treffers werd in De Meern gewonnen na verlenging met 3-2. Argon houdt op met de zondagwedstrijden vanwege gebrek aan sponsorgelden.
Opde foto: Patrick Lokken voor het winnaarsbord - hij mocht de kampioensbeker in ontvangst nemen. Hij scoorde twee van de drie doelpunten vandaag.
De Meern, 15 juni 2013. Beeld: Marlies Wessels
Volledig scherm
PREMIUM
Argon heeft met zijn allerlaatste zondagteam de KNVB beker gewonnen! De finale-wedstrijd tegen de Treffers werd in De Meern gewonnen na verlenging met 3-2. Argon houdt op met de zondagwedstrijden vanwege gebrek aan sponsorgelden. Opde foto: Patrick Lokken voor het winnaarsbord - hij mocht de kampioensbeker in ontvangst nemen. Hij scoorde twee van de drie doelpunten vandaag. De Meern, 15 juni 2013. Beeld: Marlies Wessels © Marlies Wessels

Als bekerwinnaar nam Argon afscheid van het zondagvoetbal: ‘Een memorabele prestatie’

Terug In De TijdOp 15 juni 2013 hield de roemruchte zondagtak van Argon op te bestaan. In haar laatste wedstrijd grepen de blauwhemden de KNVB-beker voor amateurs. In De Meern won de ploeg onder aanvoering van Patrick Lokken met 3-2 van De Treffers.

 1. Porto-invaller maakt een van de mooiste Champions League-goals aller tijden
  Play

  Por­to-invaller maakt een van de mooiste Champions Lea­gue-goals aller tijden

 2. Negen verdachten opgepakt bij grote drugsactie in Den Haag
  Play

  Negen verdachten opgepakt bij grote drugsactie in Den Haag

Groene Hart