Frits van Dijk was afgelopen zaterdag tegen Bernardus niet alleen de trainer, maar ook de verzorger bij Bodegraven.
Volledig scherm
PREMIUM
Frits van Dijk was afgelopen zaterdag tegen Bernardus niet alleen de trainer, maar ook de verzorger bij Bodegraven. © Ron Hoenson

Bodegraven laat moeilijke periode met rode kaarten achter zich: ‘Domme gedoe is achter de rug’

Trainer Frits van Dijk en Bodegraven hebben een bewogen periode achter de rug. Het team kreeg in korte tijd veel te maken met rode kaarten. Trainer en vertrouwensman Frits van Dijk weet zeker dat dit nu achter de rug is.

 1. Jodan Boys wint bij angstgegner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Jodan Boys wint bij angstge­gner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Jodan Boys boekte zaterdag een broodnodige overwinning en deed dat nota bene bij angstgegner Achilles Veen. Als laatste regioclubs mochten ook TAVV en Woubrugge zaterdag hun eerste competitiezege vieren. In de derde klasse werd de derby tussen Bergambacht en Schoonhoven enige tijd gestaakt. Na sportief vuurwerk was er op het veld ook knallend vuurwerk te zien en dat was reden om het duel stil te leggen. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.
 1. ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM

  ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Met een langzaam weer compleet geraakte selectie stelde ARC zich meer voor van het bezoek aan De Dijk. Uiteindelijk ontsnapten de Alphenaren in de allerlaatste seconde tegen de hekkensluiter. Voor Altior viel eindelijk iets te vieren. De club uit Langeraar boekte de eerste competitiezege. Bij Bodegraven was de tevredenheid groot na de tweede overwinning op rij. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.