Honkballer Jerrin Rasidin zit met het Goudse Braves voorlopig nog in de wachtkamer
Volledig scherm
PREMIUM
Honkballer Jerrin Rasidin zit met het Goudse Braves voorlopig nog in de wachtkamer © Frank de Roo

Captain Jerrin zit met Braves nog in de wachtkamer

Volgens de planning had het honkbalseizoen al van start moeten zijn. Vanwege de maatregelen is dat nog een aantal weken niet het geval. Het is voor het tweede achtereenvolgende seizoen dat de honkballers te maken krijgen met een gemankeerd seizoen. Braves benut de mogelijkheden die er wel zijn, om zo goed mogelijk aan de toekomstige seizoenstart te verschijnen.

 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.
 2. Cas (14) kan eindelijk weer ‘vol gas en gaan’ tijdens testevent voor inline skaters
  PREMIUM

  Cas (14) kan eindelijk weer ‘vol gas en gaan’ tijdens testevent voor inline skaters

  Het zag er een paar weken geleden nog slecht uit voor de jeugd onder de 17 jaar: wel wedstrijden voor de senioren op de inline skates, maar niet voor de jongere rijders en rijdsters. Maar gisteren was het dan toch zover. Tijdens het testevent in Heerenveen konden jeugdskaters zich weer met elkaar meten. Zoals de 14-jarige Cas van Deuren van SVO Oudewater: ,,Ik ben wel heel benieuwd hoe de rest rijdt.’'