Linschoten nam afscheid van Sam van Buren. De trouwe supporter liet vorige week weten dat hij gaat stoppen met nierdialyses. Zijn lichaam is 'op'.
Volledig scherm
PREMIUM
Linschoten nam afscheid van Sam van Buren. De trouwe supporter liet vorige week weten dat hij gaat stoppen met nierdialyses. Zijn lichaam is 'op'. © Jaap Peters

Daags voor zijn dood komt Sam nog één keer bij zijn geliefde voetbalclub kijken: ‘Voor altijd onze twaalfde man’

Daags voor zijn heengaan nog één keer kijken bij VV Linschoten. Dat was de grote wens van Sam van Buren. De vierdeklasser nam zaterdag rond het duel met Zwammerdam op indrukwekkende wijze afscheid van de supporter die altijd klaar stond om spelers een hart onder de riem te steken.

  1. ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM

    ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

    Met een langzaam weer compleet geraakte selectie stelde ARC zich meer voor van het bezoek aan De Dijk. Uiteindelijk ontsnapten de Alphenaren in de allerlaatste seconde tegen de hekkensluiter. Voor Altior viel eindelijk iets te vieren. De club uit Langeraar boekte de eerste competitiezege. Bij Bodegraven was de tevredenheid groot na de tweede overwinning op rij. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.