Tim van de Lagemaat had best met ESTO willen inhalen komend weekeinde, maar een coronabesmetting binnen de Bodegraafse ploeg zorgde voor uitstel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim van de Lagemaat had best met ESTO willen inhalen komend weekeinde, maar een coronabesmetting binnen de Bodegraafse ploeg zorgde voor uitstel. © Ron Hoenson

Doordeweeks niet meer trainen? Dan ook geen wedstrijd in het weekend; amateurvoetbal zegt wedstrijden massaal af

Er is onder de regionale amateurclubs weinig animo om komend weekeinde een inhaalwedstrijd te spelen. De KNVB biedt die mogelijkheid, nadat het reguliere competitieprogramma is uitgesteld. Voor teams uit het Groene Hart telde het programma aanvankelijk meer dan tien duels, maar daar zijn er nog drie van over.

  1. Duel Hertha loopt uit de hand, ONA tikt de vijftig aan en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Duel Hertha loopt uit de hand, ONA tikt de vijftig aan en dit gebeurde er nog meer op de voetbalvel­den

    Na ongeregeldheden is de wedstrijd tussen Hertha (Vinkeveen) en VVJ (Utrecht) halverwege gestaakt. Ook de ontmoeting tussen VEP en Sportief haalde het einde niet, maar dat was het gevolg van een botsing met de doelpaal. In het zondagvoetbal bereikte ONA een mijlpaal die het vieren bepaald niet waard was. Feest was het wel bij FC Oudewater, Haastrecht en Zwammerdam. Zij veroverden periodetitels. Dit gebeurde er afgelopen weekeinde nog meer op de amateurvoetbalvelden.