AR20211022-0027 Foto Pim Mul 24102021 Gouda. De Goudse hockeyer Guus Appels die een wedstrijd speelt met Nederland B 60+ tegen Nederland B65+.
Volledig scherm
PREMIUM
AR20211022-0027 Foto Pim Mul 24102021 Gouda. De Goudse hockeyer Guus Appels die een wedstrijd speelt met Nederland B 60+ tegen Nederland B65+. © Pim Mul

Guus speelt op zijn 63ste nog interlands bij de veteranen: ‘We zijn allemaal gek van hockey’

Bij GMHC (Gouda) maakte de familie Appels afgelopen week overuren. De hockeyers van de nationale B-selectieteams veteranen 60+ en 65+ konden daardoor op het Groenhovenpark terecht, nadat stormschade de aanvankelijk in Maarssen geplande ontmoeting verhinderde. Zo speelde Guus Appels plotseling een ‘thuiswedstrijd’.

  1. ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM

    ARC ontsnapt in Amsterdam, de eerste voor Altior en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

    Met een langzaam weer compleet geraakte selectie stelde ARC zich meer voor van het bezoek aan De Dijk. Uiteindelijk ontsnapten de Alphenaren in de allerlaatste seconde tegen de hekkensluiter. Voor Altior viel eindelijk iets te vieren. De club uit Langeraar boekte de eerste competitiezege. Bij Bodegraven was de tevredenheid groot na de tweede overwinning op rij. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.