Jan Revet is secretaris van SC Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Revet is secretaris van SC Gouda. © Pim Mul

Jong en oud groeide op bij 60-jarige schaatsclub SC Gouda: ‘Heb er vrienden voor het leven gemaakt’

Schaatsclub SC Gouda bestaat 60 jaar. Omdat het schaatsseizoen uitgerekend afgelopen weekeinde is begonnen met de wekelijkse busreis vol jeugdleden voor training in de Haagse Uithof, is het jubileumfeest pas op 5 november.

 1. Op zoek naar verloren tand in Oudewater, een abonnement op 0-0 en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Op zoek naar verloren tand in Oudewater, een abonnement op 0-0 en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Na de spannende titelstrijd van vorig seizoen, waren FC Oudewater en Alphia bij hun weerzien in de tweede klasse gelijkwaardig aan elkaar. Behalve op zoek naar de punten, gingen de voetballers tijdens de eerste helft ook gezamenlijk op zoek naar een tand. In het zondagvoetbal verloopt de zoektocht van ROAC naar de punten nog moeizaam. De ‘Rippers’ speelden al voor de derde keer dit seizoen doelpuntloos gelijk. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.
 2. Jodan Boys wint bij angstgegner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Jodan Boys wint bij angstge­gner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Jodan Boys boekte zaterdag een broodnodige overwinning en deed dat nota bene bij angstgegner Achilles Veen. Als laatste regioclubs mochten ook TAVV en Woubrugge zaterdag hun eerste competitiezege vieren. In de derde klasse werd de derby tussen Bergambacht en Schoonhoven enige tijd gestaakt. Na sportief vuurwerk was er op het veld ook knallend vuurwerk te zien en dat was reden om het duel stil te leggen. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.