Mike Busse is nu voetballer van het Harmelense SCH'44. Nadat hij stopte als profvoetballer, had hij zes jaar nodig om een nieuw doel in zijn leven te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Busse is nu voetballer van het Harmelense SCH'44. Nadat hij stopte als profvoetballer, had hij zes jaar nodig om een nieuw doel in zijn leven te vinden. © Ron Hoenson

Jongensdroom spat uit elkaar: hoe Mike moest leren accepteren dat hij geen profvoetballer werd

Wat blijft er van je over wanneer je jeugdperiode altijd in het teken stond van een bestaan als prof en je dit doel net niet behaalt? Plotseling ben je niet meer diegene die het profvoetbal gaat halen, maar val je terug op jezelf. De ervaringen die Mike Busse nadien opdeed, wil hij delen met jonge sporters. Hij wil ze leren dat zij oog voor zichzelf houden.

  1. Weer puntverlies FC Oudewater, einde aan titeldromen CSW: dit gebeurde er nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Weer puntver­lies FC Oudewater, einde aan titeldro­men CSW: dit gebeurde er nog meer op de voetbalvel­den

    FC Oudewater leek probleemloos op de titel af te koersen, maar vanavond maakte de derdeklasser opnieuw een misstap. Na de volledige midweekse speelronde in het zaterdagvoetbal is de ploeg van trainer Alex Redel desondanks nog koploper, want achtervolger Alphia kwam ook niet tot winst. Rohda’76 verlengde een sterke reeks ook tegen NSV’46 en is nu officieel veilig. Lees hier alles over de op dinsdagavond gespeelde duels in het zaterdagvoetbal.