Basketbalbroers Latif en Seal Diouf vertrekken later deze zomer naar de Verenigde Staten. Ze gaan in Californië basketbal en onderwijs combineren.
Volledig scherm
PREMIUM
Basketbalbroers Latif en Seal Diouf vertrekken later deze zomer naar de Verenigde Staten. Ze gaan in Californië basketbal en onderwijs combineren. © Ricardo Smit

Latif en Seal maakten Bouncers landskampioen en volgen nu hun broer Massal naar de VS: ‘Wij gaan het nog beter doen’

Latif (17) en Seal Diouf (15) hebben hun laatste wedstrijd voor Bouncers gespeeld. De broers spelen deze zomer ieder in hun eigen leeftijdscategorie met het Nederlands team op het EK en vertrekken daarna naar de Verenigde Staten, om in Los Olivos, Californië onderwijs en basketbal te combineren.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”