Zevenhovenaar Jordy Zwart had als 12-jarige jongen niet verwacht dat hij de tweede divisie zou bereiken. Nu voetbalt hij weer voor zijn dorpsclub Zevenhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Zevenhovenaar Jordy Zwart had als 12-jarige jongen niet verwacht dat hij de tweede divisie zou bereiken. Nu voetbalt hij weer voor zijn dorpsclub Zevenhoven. © Archieffoto

Opstellingsformulier uit 1997 brengt Schellevis, Vermeulen en Zwart terug naar hun jeugd

Het kwam tevoorschijn tijdens het opruimen. Voormalig voetbalscout André Miltenburg stuitte op een oud opstellingsformulier van een selectie vanJeugdplan Nederland uit 1997. Een groot deel van de destijds 11- en 12-jarige talenten brak later door in eerste elftallen. Een terugblik met Patrick Vermeulen (Waddinxveen), Remco Schellevis (Stolwijk) en Jordy Zwart (Zevenhoven).

 1. Kan een regionale competitie de oplossing zijn in 2021? ‘Meer derby’s is altijd goed’
  PREMIUM

  Kan een regionale competitie de oplossing zijn in 2021? ‘Meer derby’s is altijd goed’

  De kans op officiële wedstrijden in 2020 is verkeken. Maar het is allerminst zeker dat de voetbalcompetitie bij een hervatting vroeg in 2021 nog wel tot een goed einde kan worden gebracht. Wellicht is een alternatief nodig om de tweede seizoenshelft in te vullen. De stelling luidt: De KNVB doet er goed aan om in de eerste helft van 2021 een nieuwe, op regionale indeling gebaseerde halve competitie te organiseren.
 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Sneeuw op komst in het hele land
  Play

  Sneeuw op komst in het hele land

Groene Hart