Bodegraver Moussa Kalisse legt aan vanaf elf meter namens FC Zoetermeer. Een van de tien clubs die hij sinds zijn debuut als profvoetballer diende. Na drie seizoenen verlaat hij komende zomer CVC Reeuwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bodegraver Moussa Kalisse legt aan vanaf elf meter namens FC Zoetermeer. Een van de tien clubs die hij sinds zijn debuut als profvoetballer diende. Na drie seizoenen verlaat hij komende zomer CVC Reeuwijk. © Archieffoto

Oud-prof Moussa Kalisse (38) wil elftal aan clubs volmaken

Na 48 doelpunten in nog geen 2,5 jaar vertrekt Moussa Kalisse bij CVC Reeuwijk. De oud-prof uit Bodegraven werd in die korte periode zelfs clubtopscorer aller tijden bij de Reeuwijkers. Hij gaat op zoek naar de elfde club in zijn loopbaan.

 1. Er is nog altijd hoop op wat voetbalduels voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’
  PREMIUM

  Er is nog altijd hoop op wat voetbaldu­els voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’

  Door de reguliere competities is reeds een streep gezet. Clubs hoopten lange tijd in alternatieve competities toch nog wat wedstrijden te spelen dit seizoen, maar de tijd begint te dringen. Vrijdag maakte de KNVB de speeldagen voor de Regio Cup bekend, maar tal van clubs zetten ook eigen competities op. Hoewel het al april is en de zomerstop nadert, hebben enkele voetballers en trainers nog goede hoop op het spelen van enkele duels voor de zomer.
 1. Vriendjespolitiek op het songfestival: 'Europa bestaat eigenlijk uit drie blokken'
  Play

  Vriendjes­po­li­tiek op het songfesti­val: 'Europa bestaat eigenlijk uit drie blokken'

 2. Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen
  Play

  Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen

Groene Hart