Tim (rechts) en Tom Coronel eindigden met The Beast op de 26ste plek in het eindklassement van de Dakar Rally, deze foto maakten ze na afloop van de tiende etappe.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim (rechts) en Tom Coronel eindigden met The Beast op de 26ste plek in het eindklassement van de Dakar Rally, deze foto maakten ze na afloop van de tiende etappe. © Coronel Dakar Team

Tim Coronel haalt dertiende Dakar-medaille op, maar wil nu eens doorstoten naar top 20-notering

Zonder al te grote problemen haalden de tweelingbroers Tim en Tom Coronel de finish van de Dakar Rally. ,,We hebben een belachelijke prestatie geleverd”, blikt Alphenaar Tim terug op zijn vijftiende deelname aan 's werelds zwaarste rally. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'

Groene Hart