1. Teken van leven bij ASWH, titel gloort voor SVW, Alblasserdam en Schelluinen en pak slaag Sliedrecht: dit gebeurde er op de velden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Teken van leven bij ASWH, titel gloort voor SVW, Alblasser­dam en Schellui­nen en pak slaag Sliedrecht: dit gebeurde er op de velden

  ASWH onderbrak met de 3-3 (na 0-3) tegen AFC een serie van twaalf nederlagen. SVW, Alblasserdam en Schelluinen beleefden een prachtige zaterdag en zien de titel gloren. Sliedrecht kreeg een pak slaag van Huizen: 5-0. De Dordtse derby EBOH - Wieldrecht eindigde in 1-1. Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het voorbije weekeinde.
 1. Afgang ASWH (0-6) en Rijsoord (0-12!), Achilles Veen (7-0) en SVW (8-2) halen uit: dit gebeurde er op de velden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Afgang ASWH (0-6) en Rijsoord (0-12!), Achilles Veen (7-0) en SVW (8-2) halen uit: dit gebeurde er op de velden

  ASWH kan zich na de smadelijke 6-0 nederlaag bij GVVV opmaken voor degradatie naar de derde divisie, terwijl Kozakken Boys na de 3-0 winst op Koninklijke HFC juist weer mag hopen. Rijsoord ging compleet af tegen ARC: 0-12. Ook Achilles Veen schoot tegen Achilles’29 met scherp: 7-0. Heerjansdam had geen kind aan Oranje Wit (3-0), terwijl SVW een pak slag uitdeelde aan EBOH: 8-2. Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het voorbije weekeinde.
 1. ‘Gezellig hoor, een kampioensfeest in het donker op dinsdagavond’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Gezellig hoor, een kampioens­feest in het donker op dinsdag­avond’

  De voetbalcompetitie voor de amateurs verkeert bijna in het beslissende stadium. Beslissingen over kampioenschappen en degradaties staan op het punt om te gaan vallen. Voor IFC kan het dinsdagavond prijs zijn in de vierde klasse, als het duel met Lekvogels tot een goed einde wordt gebracht. Ja, u leest het goed: in Hendrik-Ido-Ambacht kan het op dinsdagavond feest zijn. Gezellig hoor, in het donker en met de wetenschap dat het gros van de spelers, begeleiders en supporters een dag later gewoon weer aan het werk of richting de schoolbanken moet.