De spelers van Asperen zijn blij dat het goed gaat met trainer Jeffrey Kleijn (op tafel).
Volledig scherm
PREMIUM
De spelers van Asperen zijn blij dat het goed gaat met trainer Jeffrey Kleijn (op tafel). © Jan Noorlandt

Bevrijdend bericht voor Asperen-trainer Jeffrey Kleijn: ‘Alle tumoren zijn uit mijn lichaam’

Jeffrey Kleijn, sinds juli 2020 hoofdtrainer van vv Asperen, kreeg in januari van dit jaar het vreselijke nieuws dat hij vanwege darmkanker en uitzaaiingen in het ongunstigste geval nog slechts twee jaar te leven had. Ruim 200 dagen later kwam het bevrijdende bericht van de artsen: ,,Het lijkt erop dat na de operaties alle tumoren uit je lichaam verdwenen zijn.’’

 1. ‘Waar zijn nu die meelevende gemeentepolitici of barmhartige leden van het college van B en W?’
  PREMIUM
  COLUMN JANUS VAN PEENEN

  ‘Waar zijn nu die meelevende gemeentepo­li­ti­ci of barmharti­ge leden van het college van B en W?’

  De eerste grillen van Koning Winter waren afgelopen zaterdag duidelijk merkbaar langs de lijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij de wedstrijden van IFC en ASWH, die gelijktijdig op sportpark Schildman werden gespeeld, was het door de kou angstig dun bezet qua publieke belangstelling. De mensen die er waren, verkozen de warmte in de kantines boven een ‘koudweerbelevenis’ aan de rand van het veld.
 2. ‘Ik adviseer de beleidsmakers bij ASWH om geen rigoureuze maatregelen te nemen’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Ik adviseer de beleidsma­kers bij ASWH om geen rigoureuze maatrege­len te nemen’

  Aangezien de KNVB zelf (nog) geen rekening had gehouden met een eventuele achtste finale van Oranje op zaterdagmiddag 3 december, die een deel van het amateurprogramma zou overschaduwen, hebben verschillende clubs zelf al het tijdstip vervroegd. Dat getuigt wél van inzicht en hopelijk stromen op die plekken de kantines vol. Al weten we natuurlijk pas dinsdag of de aanpassingen noodzakelijk zijn.